Nou èxit del Porta a Porta! Ullastrell se situa al 89% de recollida selectiva

28/03/2022 - 11:33

En el passat ple del Consorci de Residus del Vallès Occidental es van presentar les dades de la recollida de residus de la comarca. Ullastrell aconsegueix un nou rècord aconseguint un 89% de reciclatge. 

Aquestes dades superen les del 2020 en què es va obtenir un 55% (any 2020 de gener a setembre recollida amb contenidors, octubre a desembre porta porta).
Amb aquestes dades Ullastrell se situa com el segon municipi de la comarca que més bé separa per davant de Vacarisses, Rellinars o Palau Solità i Plegamans, que també disposen del Porta a Porta. El municipi es queda a tan sols 3 punts de Matadepera qui ostenta la primera posició.


A més, segons informa el Consorci, Ullastrell entraria per primera vegada en el Top 10 dels pobles que més separen a Catalunya en desena posició, sempre a l'espera de les dades oficials de tot Catalunya
L'Ajuntament vol agrair l'esforç i la tasca col·lectiva feta aquest 2020 per totes les veïnes i veïns per gestionar cada vegada millor els nostres residus i per fer d'Ullastrell un referent en la recollida selectiva.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Aquest nou sistema ha permès reduir dràsticament els residus de la fracció resta.

Notícia

L’acció s’ha posat en marxa aquesta setmana al Bosc d’en Vilaró. Un equip informador es desplaçarà a diferents punts del municipi fins a mitjan de novembre.

Butlletí