4t Congrés d'Acústica de Catalunya, Acusticat 2022

dilluns, 25 abril, 2022 - 00:00 a dimarts, 26 abril, 2022 - 23:59
Teatre auditori de Granollers

Les inscripcions ja estan obertes a l'esdeveniment de referència del sector acústic a nivell de Catalunya, que tindrà lloc el 25 i 26 d'abril del 2022 al Teatre auditori de Granollers.

Després de la passada edició en format virtual, la nova edició del Congrés biennal sobre el medi acústic es viurà presencialment, amb totes les mesures sanitàries corresponents, el 25 i 26 d'abril del 2022. Enguany, la seu de l'Acusticat serà la ciutat de Granollers, posant a disposició les instal·lacions del Teatre Auditori per a la celebració de les jornades.

L'Acusticat és un punt de trobada de referència, multitemàtic i multisectorial, que convida a la reflexió i a l'oferta de solucions tecnològiques, intangibles i socials per millorar la qualitat acústica i ambiental del nostre territori.

La doble jornada comptarà amb experts de renom en l'àmbit de l'acústica que abordaran reptes de la qualitat acústica on preval una interpretació tècnica, dilemes que requereixen d'una valoració on la normativa no determina de forma objectiva com actuar. I també hi haurà demostracions professionals, espai taller, taules rodones, expositors...

El 4t Congrés d'Acústica de Catalunya Acusticat 2022 està organitzat per l'Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Laboratori d'Enginyeria Acústica i Mecànica de la UPC i l'Associació Catalana de Consultors Acústics, també es compta amb el suport d'empreses patrocinadores i la col·laboració d'entitats del sector i universitats. 

La participació a l'esdeveniment és gratuïta amb inscripció prèvia.

Més informació a www.congresacusti.cat

Inscripcions obertes


 

Categories: 
Contaminació

Relacionats

Article
Edició presencial del Congrés Acusticat amb fira expositiva i activitats d’escolta

Els dies 25 i 26 d’abril es tornarà a celebrar una nova edició de l’ACUSTICAT, el Congrés bianual sobre el món de l’acústica catalana. Granollers, capital del Vallès Oriental, acull una edició que torna a la presencialitat i ho fa des del Teatre Auditori de Granollers, un equipament que allotjarà ponències de nivell i fomentarà la reflexió acústica en 4 sales i una fira expositiva amb solucions i eines acústiques de nivell

Article

La Dehesa Sant Cugat ha acordat amb l'Ajuntament mesures per donar compliment a una sentència contra els sorolls.

Notícia

La planta solar fotovoltaica de Granollers tindrà una potència pic de 2,6 MW i una producció anual de 4.139 MWh.

Butlletí