Projecte LIFE Rethinkwaste a Sant Just

04/07/2021 - 15:16

El vídeo del projecte Life RethinkWaste, explica el nou model de recollida de Sant Just Desvern amb contenidors tancats per l’orgànica i la resta, així com el funcionament de la campanya #coneixelquellences a través del mòbil.

El projecte forma part d'una iniciativa de foment de la millora dels hàbits en la recollida selectiva en el marc del projecte europeu LIFE Rethinkwaste. El projecte #Coneixeselquellences és voluntari i s’adreça als veïns i les veïnes de les zones on ja s’han implantat els contenidors amb xip i que vulguin rebre informació, resoldre dubtes sobre la recollida o millorar la separació de residus en origen.

El vídeo s’ha pogut veure per primera vegada en el marc del curs  “Fiscalitat ambiental aplicada als residus (Taxa Justa) i altres sistemes d’incentivació (KAYT)”.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Vols saber com tenir cura del teu hort? Aquests és el teu vídeo!

Article
Amb l’objectiu d'oferir més informació a la comunitat educativa, Escoles per la Sostenibilitat i Escoles Coeducatives han elaborat un material que recull activitats i recursos creats per entitats expertes per fer a l’escola i a les llars, contes i llibres, i referents ecofeministes: “Ecofeminisme, posar la vida al centre de l’escola”
Article

S'ha posat en marxa aquest 11 de desembre de 2021, i fins a finals de mes, una nova campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva de residus. Amb l’eslògan “Tria bé, reciclem millor”, la campanya vol fer palès que és possible consumir de forma més sostenible escollint correctament els productes que es compren, i que és important separar bé els residus a les llars perquè facilita la recuperació dels materials que es poden reciclar.

Butlletí