Projecte LIFE Rethinkwaste a Sant Just

04/07/2021 - 15:16

El vídeo del projecte Life RethinkWaste, explica el nou model de recollida de Sant Just Desvern amb contenidors tancats per l’orgànica i la resta, així com el funcionament de la campanya #coneixelquellences a través del mòbil.

El projecte forma part d'una iniciativa de foment de la millora dels hàbits en la recollida selectiva en el marc del projecte europeu LIFE Rethinkwaste. El projecte #Coneixeselquellences és voluntari i s’adreça als veïns i les veïnes de les zones on ja s’han implantat els contenidors amb xip i que vulguin rebre informació, resoldre dubtes sobre la recollida o millorar la separació de residus en origen.

El vídeo s’ha pogut veure per primera vegada en el marc del curs  “Fiscalitat ambiental aplicada als residus (Taxa Justa) i altres sistemes d’incentivació (KAYT)”.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí