Concurs de fotografia de Medi Ambient

Font: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

26/03/2024 - 08:52

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Fins al 26 de maig del 2024 és obert el termini per presentar fotografies al Concurs de fotografia amateur de medi ambient d'aquest any.


 

Per tal de poder participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram o a Facebook amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquestes xarxes.

Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #ZeroResidus2024, ubicar-la geogràficament i publicar-la a la xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari.

També s’han d’enviar en digital a medi_ambient@aj-cornella.cat en format jpg i resolució mínima de 300 ppi i amb un mida menor de 5 Mb juntament amb la declaració jurada (annex) complimentada.

PREMIS I RECONEIXEMENTS: 1r. Premi: 550 euros; 2n. Premi: 400 euros; 3r. Premi: 275 euros; 4t Premi 175 euros; 5è Premi: 125 euros; 6è Premi 75 euros

El veredicte del jurat i el lliurament de premis es portarà a terme el dimecres 5 de juny de 2024 a les 19 hores a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central situat al carrer Mossèn Andreu 15.

 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatCornellà
Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon BASES DEL CONCURS569.4 KB

Relacionats

Article

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

Article

Concurs de fotografia del Festival Cinema Natura de Cervelló.​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí