En marxa “Sosteniblement”, una campanya per potenciar el comerç local i la reducció d’envasos d’un sol ús

27/02/2021 - 11:11

Per cada compra en botigues de la vila adherides, s’obtindrà un o diversos aglans per bescanviar per obsequis reutilitzables

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa la campanya Sosteniblement”. La iniciativa neix amb l’objectiu de reduir els envasos d’un sol ús i a la vegada potenciar el comerç de qualitat i de proximitat.

D’aquesta manera es vol promoure un canvi d’hàbits en la ciutadana que propiciï una reducció tant dels desplaçaments a l’hora de fer la compra com de la generació d’envasos d’un sol ús. Mitjançant la compra en comerços de la vila, es rebrà a canvi un o diversos aglans que s’aniran acumulant en funció de l’objecte reutilitzable que es desitgi obtenir.

A la primera compra es rebrà una targeta on s’anirà posant un segell cada cop que s’obtinguin glans. No hi haurà un límit de compra per segellar la targeta però sí que es demana que es respecti l’esperit de la campanya promovent el consum responsable.

Els obsequis que es podran adquirir són:

  • Per 2 aglans una bossa de cotó de reixa per a la fruita i la verdura.
  • Per 5 aglans una bossa de cotó de 45 x 36 cm.
  • Per 10 aglans un cabàs amb nanses més una bossa de reixa.
  • Per 15 aglans un joc de 3 tapers de vidre de diferents mides.
  • Per 20 aglans un carro de la compra + bossa de reixa + bossa de cotó + joc de tapers.

Els productes es podran bescanviar a la Masia de Can Cortès en horari de tardes i al Mercat Setmanal els dissabtes 6 i 20 de març, el 3 i 17 d’abril i l’1 de maig. La campanya finalitzarà fins a exhaurir existències.

A la campanya s’ha adherit el Mercat Setmanal dels dissabtes i diversos comerços de Palau-solità i Plegamans. Fes clic aquí per conèixer els establiments adherits.

Llistat provisional de comerços adherits        


 

Categories: 

Relacionats

Article

Mataró implanta una plataforma informàtica per millorar el seguiment del contracte de recollida de residus i neteja

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Butlletí