El nou Biomarket vol democratitzar el producte eco

Font: Betevé

09/12/2020 - 10:57

El Biomarket és l’aposta decidida per crear el primer mercat majorista d’aliments frescos i ecològics d’Espanya. I Mercabarna ha esmerçat molts esforços perquè així sigui. Una nau nova de trinca, feta amb materials sostenibles, per encabir 8.900 m2 especialment dedicats a la fruita i les hortalisses biològiques, i que s’inaugura aquest dimecres.

 

Democratitzar els productes més naturals

Des de Mercabarna són conscients que malgrat l’augment de la demanda dels productes bio un dels problemes principals segueix sent-ne el preu. Segons el director de Mercabarna, Jordi Valls, “la diferència de preu entre el producte bio i el normal és cada vegada més petita i el Biomarket vol incidir en un preu encara més contingut”.

Això s’aconsegueix principalment gràcies al fet que el Biomarket concentra molta oferta, en concret de 21 operadors, en un mateix espai i això facilita que el client pugui triar el millor producte.

Podeu llegir la notícia complerta a Betevé


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Notícia

L’alumnat de l’Institut La Guineueta, l’Institut Bernat Metge i de l’Institut Consell de Cent ha incorporat mesures individuals i per al propi centre

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Butlletí