Greta Thunberg i George Monbiot protagonizen un breu film sobre com la natura és clau per afrontar la crisi climàtica

Font: The Guardian

23/09/2019 - 09:32

Els activistes ambientals Greta Thunberg i George Monbiot han ajudat a produir un curtmetratge que posa de manifest la necessitat de protegir, restaurar i utilitzar la natura per afrontar la crisi climàtica.

Els ecosistemes vius com els boscos, els manglars, els pantans i els fons marins poden extreure enormes quantitats de diòxid de carboni de l’aire i emmagatzemar-los de forma segura, però actualment les solucions climàtiques naturals només reben el 2% del finançament gastat en la reducció d’emissions.

El director de la pel·lícula, Tom Mustill de Gripping Films, ha dit: "Hem intentat que la pel·lícula tingui el mínim impacte ambiental possible. Vam agafar trens cap a Suècia per entrevistar Greta, vam carregar el nostre cotxe híbrid a la casa de George, vam utilitzar energia verda per editar i vam utilitzar material reciclat per la gravació”


 

Categories: 

Relacionats

Article

És possible crear un futur segur per al clima amb les energies renovables: L’Agència Internacional d’Energies Renovables (IRENA) ens proposa afegir-nos al canvi amb aquesta campanya.
Article

Before the Flood és una pel·lícula documental de 2016 sobre l'escalfament global i dirigida per Fisher Stevens.

Article

Un grup de vuit científics, entre els quals es troben dos del CSIC, han elaborat un vídeo divulgatiu en què responen a cinc grans qüestions que genera el canvi climàtic, com les seves causes, conseqüències o solucions. Per poder realitzar-lo, han comptat amb la participació de 126 alumnes de secundària que els van formular un total de 171 preguntes.

Butlletí