Greta Thunberg i George Monbiot protagonizen un breu film sobre com la natura és clau per afrontar la crisi climàtica

Font: The Guardian

23/09/2019 - 09:32

Els activistes ambientals Greta Thunberg i George Monbiot han ajudat a produir un curtmetratge que posa de manifest la necessitat de protegir, restaurar i utilitzar la natura per afrontar la crisi climàtica.

Els ecosistemes vius com els boscos, els manglars, els pantans i els fons marins poden extreure enormes quantitats de diòxid de carboni de l’aire i emmagatzemar-los de forma segura, però actualment les solucions climàtiques naturals només reben el 2% del finançament gastat en la reducció d’emissions.

El director de la pel·lícula, Tom Mustill de Gripping Films, ha dit: "Hem intentat que la pel·lícula tingui el mínim impacte ambiental possible. Vam agafar trens cap a Suècia per entrevistar Greta, vam carregar el nostre cotxe híbrid a la casa de George, vam utilitzar energia verda per editar i vam utilitzar material reciclat per la gravació”


 

Categories: 

Relacionats

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Article

Aquest vídeo il·lustra alguns dels principals impactes del canvi climàtic a la metròpolis i com hi està treballant l'AMB per abordar-los des de diferents projectes i àmbits d’actuació.

Article

L'IPCC ha presentat una nova eina per als anàlisis espacials i temporals, de forma dinàmica, de gran part de la informació observada i projectada sobre el canvi climàtic a escala planetària i també per regions. 

Butlletí