Dones que ens inspiren!

Font: Generalitat de Catalunya

08/03/2024 - 10:09

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

També s’han donat a conèixer a dones que són expertes referents en diferents matèries ambientals i a través de les seves històries i experiències vitals s’ha contribuït a prendre consciència de la necessitat de promoure accions cap a la igualtat de gènere i d’oportunitats.

En aquesta jornada veurem la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector mediambiental. També coneixerem a dones que són expertes referents en diferents matèries ambientals i a través de les seves històries i experiències vitals prendrem consciència de la necessitat de promoure accions cap a la igualtat de gènere i d’oportunitats.

 


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

L'eficiència energètica i l'economia circular són els principals àmbits en què les organitzacions sanitàries i socials estan portant a terme accions davant de l'emergència climàtica, segons un estudi elaborat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) on han participat 41 entitats proveïdores de serveis públics.

Butlletí