Una campanya proposa boicotejar els aliments embolcallats amb plàstic d'un sol ús

Font: Mon Planeta

03/06/2019 - 12:14

L'objectiu és que els comerços apostin per alternatives a aquests envasos, que contribueixen a la contaminació dels mars

Una campanya de residu zero a tot l'estat espanyol demana que del 3 al 9 de juny no es comprin aliments embolcallats amb plàstics d'un sol ús per tal de conscienciar la població sobre els milions de tones de residus que van a parar als oceans cada any i que perjudiquen la fauna i el medi ambient.

Per això aquesta campanya, que compta amb el suport de Greenpeace, proposa un boicot als productes d'alimentació que fan servir aquests envasos tota la setmana i demana que els seus seguidors mirin de fer-la el més extensa possible. L'objectiu és que els comerços i a les marques apostin per altres alternatives al plàstic. Com a alternativa, els impulsors recomanen que es compri a establiments de venda a granel o que cadascú dugui el seu propi envàs.

Plàstics a les illes Cocos | Scientific Reports

 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Després d'implantar-la en polígons, s'estendrà a la resta del municipi per a residus orgànics i no reciclables

A la primavera s'inicia a Puigverd d'Agramunt i Ossó

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Butlletí