Una campanya proposa boicotejar els aliments embolcallats amb plàstic d'un sol ús

Font: Mon Planeta

03/06/2019 - 12:14

L'objectiu és que els comerços apostin per alternatives a aquests envasos, que contribueixen a la contaminació dels mars

Una campanya de residu zero a tot l'estat espanyol demana que del 3 al 9 de juny no es comprin aliments embolcallats amb plàstics d'un sol ús per tal de conscienciar la població sobre els milions de tones de residus que van a parar als oceans cada any i que perjudiquen la fauna i el medi ambient.

Per això aquesta campanya, que compta amb el suport de Greenpeace, proposa un boicot als productes d'alimentació que fan servir aquests envasos tota la setmana i demana que els seus seguidors mirin de fer-la el més extensa possible. L'objectiu és que els comerços i a les marques apostin per altres alternatives al plàstic. Com a alternativa, els impulsors recomanen que es compri a establiments de venda a granel o que cadascú dugui el seu propi envàs.

Plàstics a les illes Cocos | Scientific Reports

 

Categories: 

Relacionats

Acte
16/07/2020 - 17:00
Activitat Virtual
Article

Mou-te pels diferents espais de la ciutat i descobreix informació sobre microdecisions que poden ajudar-te a assolir el Residu Zero en aquest nou viatge.

Butlletí