Una campanya proposa boicotejar els aliments embolcallats amb plàstic d'un sol ús

Font: Mon Planeta

03/06/2019 - 12:14

L'objectiu és que els comerços apostin per alternatives a aquests envasos, que contribueixen a la contaminació dels mars

Una campanya de residu zero a tot l'estat espanyol demana que del 3 al 9 de juny no es comprin aliments embolcallats amb plàstics d'un sol ús per tal de conscienciar la població sobre els milions de tones de residus que van a parar als oceans cada any i que perjudiquen la fauna i el medi ambient.

Per això aquesta campanya, que compta amb el suport de Greenpeace, proposa un boicot als productes d'alimentació que fan servir aquests envasos tota la setmana i demana que els seus seguidors mirin de fer-la el més extensa possible. L'objectiu és que els comerços i a les marques apostin per altres alternatives al plàstic. Com a alternativa, els impulsors recomanen que es compri a establiments de venda a granel o que cadascú dugui el seu propi envàs.

Plàstics a les illes Cocos | Scientific Reports

 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Per continuar millorant les xifres de reciclatge,al mes de juny de 2021 es va implementar el porta a porta tecnològic per a la recollida de la matèria orgànica

Notícia

Reparteixen carmanyoles a la Plaça Mercat d'Olot per promoure el fet de vendre i anar a comprar de manera sostenible.

Notícia

L’Ajuntament de Santa Perpètua reorganitza les bateries de contenidors de recollida de residus municipals, redueix els contenidors de resta/rebuig i, en alguns casos, incrementa els contenidors d’envasos.

Butlletí