Primer butlletí de la plataforma Residus Municipals

Font: Agència de Residus de Catalunya

29/01/2019 - 15:47

La Plataforma Residus Municipals ja ha emès el seu primer butlletí, per estar al dia de les actuacions i notícies més destacades sobre la gestió de residus que es fa arreu del territori. Mitjançant el butlletí s'informa de l'actualitat del sector i es donen a conèixer algunes actuacions que han estat recollides al web des del seu naixement el 2016.

En el primer butlletí es destaca l'aparició de la "Guia d'experiències de referència per a la implantació de la recollida selectiva de residus municipals". Aquesta guia aporta informació i conceptes rellevants a l'hora de dissenyar, implementar i millorar els sistemes de recollida selectiva de residus i vol ser una eina útil per a la reflexió conjunta al voltant dels sistemes innovadors, de les seves potencialitats, fortaleses i febleses.

Residus Municipals va ser creat com a eina per a facilitar l'intercanvi de coneixement entre municipis i els agents dels sector i posar a disposició dels professionals eines per a l'assoliment dels Objectius 2020. A la pàgina web www.residumunicipals.cat s'hi pot trobar un ampli i actualitzat recull d'actuacions i bones pràctiques adoptades en prevenció, minimització i reutilització de residus, així com tota la informació rellevant sobre la seva gestió.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí