"Tu huella de carbono" Un joc de mòbil per lluitar contra el monstre del canvi climàtic

Font: Xarxanet

16/12/2018 - 18:15

"Tu huella de carbono" és un joc que t'ensenya a lluitar contra els monstres que acceleren el canvi climàtic, jugant amb el mòbil a casa.

Una floreta groga et guiarà per les habitacions: si apareix una llum verda, significa que ha identificat un punt crític on s'emet massa diòxid de carboni. Per avançar en el joc caldrà entrar en el focus de la contaminació: allà t'hi trobaràs els "monstres" domestics del CO2, símbols de les males pràctiques, i hauràs de lluitar contra ells per reduir les emissions.

A través del joc podràs aprendre elements per baixar el teu consum energètic i minimitzar les emissions de gasos d'efecte hivernacle i, per tant, prendre consciència de totes aquelles accions que són a les teves mans en la lluita contra l'escalfament global.

"Tu huella de carbono" és un joc educatiu descarregable per Android i Ios. Ha estat ideat per les diverses entitats ambientals que composen la Comunidad por el Clima, i desenvolupat per Difugame, especialitzada en gamificació al servei de les idees positives per la societat.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Foto: Gerd Altmann

Foto: Gerd Altmann

Un nou joc gratuït del Programa Ambiental de les Nacions Unides desafia els  jugadors a competir a través del temps per trobar una manera de protegir la capa d’ozó i canviar el futur.

Article

La novel·la gràfica Redibuixar Barcelona es recolza en l’evidència científica per tractar temes com la contaminació atmosfèrica, el soroll o el sedentarisme a la ciutat

Article

Butlletí