El “Porta a Porta” arriba al barri de Mas Bruguers, a Gavà

Font: El Bruguers

13/09/2018 - 22:17

El veïnat del barri de Mas Bruguers disposa des del passat mes de juliol d’un sistema de recollida “Porta a Porta” de les fraccions orgànica i resta. Així doncs, els veïns i veïnes només han de treure les galledes que se’ls va lliurar per participar al sistema en els dies corresponents a cada tipus de residu.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’acollida del nou sistema, en què hi participen amb bons resultats més de 200 municipis arreu de Catalunya, i amb el qual s’assoleixen uns índexs de recollida selectiva més elevats.

Recordem que la Unió Europea ha marcat uns objectius de reciclatge per al 2020 al voltant del 50%, motiu pel qual s’aposta per aquesta fórmula en àmbits municipals on l’urbanisme així ho permet.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
30/01/2021 - 10:30
Notícia

L'Ajuntament posarà en marxa un nou sistema de recollida de residus a una part del districte de Ciutat Vella per a reduir la presència de contenidors als seus carrers i fomentar el reciclatge selectiu. Concretament, en esta primera fase cinc camions elèctrics distribuiran cada dia una quinzena de remolcs amb compartiments per a tota mena de residus per les zones més inaccessibles d'estos barris, “en les quals s'eliminaran els contenidors convencionals per a millorar la imatge i salubritat dels seus carrers, sobretot en els entorns més monumentals”.

Notícia

L'objectiu del Consell Comarcal és que la recollida selectiva arribi a un 75% en aquestes poblacions, partint del 42,6% de reciclatge actual

Butlletí