Redescobrim La Fàbrica del Sol

dissabte, 27 octubre, 2018 - 10:30
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Activitat "Redescobrim La Fàbrica del Sol" organitzada per La Fàbrica del Sol. En el marc del 48h Open House Barcelona.

Els voluntaris i voluntàries del 48h OpenHouse Barcelona ens ensenyaran l’edifici demostratiu de La Fàbrica del Sol. Descobrirem els secrets que amaga aquesta joia modernista que formava part del conjunt industrial de la Catalana de Gas, dissenyada per l’arquitecte Josep Domènech i Estapà el 1907.

No cal inscripció prèvia. Per a més informació seguiu l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Notícia

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

Butlletí