Claqueta i acció! Sonic Sea

dimecres, 25 abril, 2018 - 18:00 a dijous, 26 abril, 2018 - 19:59
Centre Cultural Can Fabra
Geolocation

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor dels paisatges sonors com un dels patrimonis immaterials de la ciutat.

Taula rodona sobre paisatge sonor i biologia acústica i projecció del documental Sonic Sea. Explorarem el paper fonamental del so en el nostre entorn i els canvis dramàtics i sobtats que l’activitat humana ocasiona en els delicats hàbitats naturals. En acabar es farà la Shhhhhtmob!

A càrrec d’Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos. Coorganitzada amb l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, el Centre de la Platja. Amb la col·laboració de Can Fabra i l’Aliança Mar Blava, de la qual l’Ajuntament de Barcelona forma part des de 2016, per la defensa i preservació del medi marí davant les prospeccions d’hidrocarburs.

És imprescindible inscripció prèvia per realitzar l'activitat. Tota la informació a l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol, Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, Centre de la Platja
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament es compromet a estudiar la possible aplicació de restriccions en l'horari de tancament de diversos establiments

Article

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ja inclou l’aprovació definitiva de la resolució per la qual es redueixen els horaris d’obertura de les terrasses situades en aquests espais. Des del 28 d'octubre, entre setmana, de diumenge a dijous, hauran de tancar a les 23.00 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les 24.00 hores.

Article

Aquests dies s’està fent el desplegament de sonòmetres en diferents carrers dels districtes de Ciutat Vella, Sant Martí, Sants-Montjuïc i Gràcia per mesurar els nivells de soroll nocturn en aquests espais amb l’objectiu de comprovar si aquests carrers o places poden considerar-se zones acústicament tensionades en horari nocturn.

Butlletí