Presentació i taller "Upcycling de barri"

divendres, 27 gener, 2017 - 17:00
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Sabies que de les teves deixalles de plàstic en pots fer un altre objecte nou i útil? En 15 minuts pots dur a terme tot el procés de transformació.

L'economia circular és una manera de mirar els materials que ens envolten de manera que es dissenyen i es transformen en materials separables i reutilitzables.

Taller Esfèrica ens presenta aquest nou espai a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol on podreu transformar el plàstic de les vostres deixalles en productes funcionals. Vine a experimentar tot el procés!


 

Organitzador: 
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

adflafabricadelsol@gmail.com

93.256.44.30

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Article

Tres barcelonines i barcelonins ben coneguts i molt compromesos amb la sostenibilitat fan per a nosaltres una autèntica autòpsia de residus.

Notícia

Reclamen més implicació política per posar fi a l'abocament de tovalloletes i altres deixalles que amenacen l'activitat a la costa de Barcelona

Butlletí