Taller "Renova la teva roba: decoració 2.0."

dijous, 17 novembre, 2016 - 17:00 a 19:30
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

Porta la teva roba i a canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt, n’hi ha molts per triar!

S’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’ acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

Al taller Disseny i decoració 2.0 descobrirem l'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol i tot el que es pot fer amb les seves màquines digitals. Podràs dissenyar i fabricar els elements necessaris per transformar la nostra sala d'activitats en un espai innovador i fashion per l'intecanvi de roba.  I plegats farem una reflexió sobre l'importància de l'estètica associada a moda i els impactes socials i ambientals associats a aquesta industria.

Recollida de roba i taller col·laboratiu per decorar l'espai d'intercanvi del Renova la teva roba de La Fàbrica del Sol. Amb la col·laboració de l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Casa d'Oficis de Barcelona Activa. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't, segueix l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Notícia

L’informe de localització de l’Agenda 2030 de Barcelona concreta els disset objectius socials, econòmics i ambientals i les 139 fites que s’ha marcat la ciutat per complir els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Butlletí