Visita "Sant Martí: Cultivant la ciutat: cultiu sostenible a l'espai públic"

dissabte, 12 novembre, 2016 - 10:00 a diumenge, 13 novembre, 2016 - 11:59
Horts municipals de Can Cadena
Geolocation

Els horts ajuden a millorar la salut dels qui en tenen cura, aporten aliments saludables i ofereixen una eina terapèutica, especialment indicada per a col·lectius vulnerables. La Xarxa d'Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació de l'Àrea de Medi Ambient, amb l'objectiu d'incorporar activitats de millora ambiental a través del conreu d'hortalisses seguint els principis de l'agricultura biològica.

En aquesta visita, coneixerem de prop com funcionen aquests horts, la importància que tenen com a espais verds i descobrirem les diferències entre l’agricultura convencional i l’ecològica.

Aprofitant aquest entorn privilegiat ens introduirem en el món de les plantes aromàtiques i descobrirem que no només són beneficioses per a les persones. També coneixem molts animals que ens ajudaran a tenir un hort més productiu i a mantenir a ratlla algunes plagues. Mentre passegem entre els horts farem fotos i relats per al mapa B+S i en acabar farem un tastet d’un producte de l’hort de temporada.

Visita a l’hort urbà de Can Cadena. En col·laboració amb el Mapa Barcelona + Sostenible. En el marc de la Setmana de la Ciència.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Butlletí