VII Jornades de Renaturalització d'Espais i Entorns Educatius

dimecres, 18 octubre, 2023 - 15:30 a divendres, 20 octubre, 2023 - 14:00
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.



Per setè any consecutiu, la ciutat de Barcelona acollirà una nova edició de les Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius. Coorganitzada per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Metropoli, l’Institut de la Infància i l’Adolescència de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i El Globus Vermell, la trobada posarà el focus en fomentar la renaturalització dels espais lliures, especialment dels entorns educatius, i la biodiversitat a la ciutat.

Les VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius es faran els dies 18, 19 i 20 d’octubre a la Nau Bostik, que es troba al carrer Ferran Turné número 1-11 de Barcelona. Amb la voluntat de promoure la renaturalització com una eina clau de resiliència urbana enfront dels nous escenaris que es presenten derivats de la crisi climàtica, representants d’administracions públiques, centres educatius, famílies i entitats formaran part de les VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius. Mitjançant xerrades, taules rodones, espais d’intercanvi, taules de treball, visites guiades i espais expositius, es presentaran, compartiran i aproparan eines, procediments i exemples per a la implementació dels projectes de renaturalització de les escoles i dels entorns educatius. Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç.


Inscripcions

Programa complet de la trobada

 


 

Municipis: 
Categories: 
Bioconstrucció
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Acte
22/11/2023 - 00:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Barcelona.
Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Butlletí