Girona acull la primera assemblea del projecte Ambaixadors per la Justícia Climàtica

Font: Ajuntament de Girona
16/03/2016 - 08:38

Girona va acollir aquest dissabte passat, dia 12 de març, la primera assemblea a la ciutat del projecte Ambaixadors per la Justícia Climàtica, impulsat per la Fundació Plant for the Planet. La propera i última trobada serà el dia 2 d’abril.

El mes de desembre passat l’Ajuntament de Girona, que col·labora de manera activa en el projecte, va acollir la presentació d’aquesta iniciativa que té com a objectiu lluitar contra la crisi climàtica mitjançant la plantació d’arbres i la capacitació de nens i joves. Aquesta Fundació va ser creada l’any 2007 per un nen alemany anomenat Felix Finkbeiner quan només tenia 9 anys.

Més informació, i inscripcions al projecte, al web www.planetspain.org  


Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El 8 de juliol va tenir lloc l’audiència pública oberta a tothom sobre l’estratègia de ciutat per fer front a l’emergència climàtica.

Article

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, dirigida als docents cada curs escolar. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals.

Entrevista

Eli Bonfill és oceanògrafa i divulgadora científica marina a Placton Divulgació, una empresa de serveis de divulgació i consultoria marina que va néixer el 2012. Anys més tard, van impulsar Plàncton Diving, un centre de submarinisme i snorkel, on formen en aquestes dues disciplines i a més, també participen en projectes de ciència ciutadana i ofereixen activitats a escoles.

Butlletí