Girona acull la primera assemblea del projecte Ambaixadors per la Justícia Climàtica

Font: Ajuntament de Girona
16/03/2016 - 08:38

Girona va acollir aquest dissabte passat, dia 12 de març, la primera assemblea a la ciutat del projecte Ambaixadors per la Justícia Climàtica, impulsat per la Fundació Plant for the Planet. La propera i última trobada serà el dia 2 d’abril.

El mes de desembre passat l’Ajuntament de Girona, que col·labora de manera activa en el projecte, va acollir la presentació d’aquesta iniciativa que té com a objectiu lluitar contra la crisi climàtica mitjançant la plantació d’arbres i la capacitació de nens i joves. Aquesta Fundació va ser creada l’any 2007 per un nen alemany anomenat Felix Finkbeiner quan només tenia 9 anys.

Més informació, i inscripcions al projecte, al web www.planetspain.org  


Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Amb aquesta proposta, el consistori farà un nou pas endavant en l’objectiu de construir una ciutat més eficient i més sostenible, donant continuïtat a la tasca duta a terme en els darrers anys.

Notícia

L’esdeveniment es trasllada des de Barcelona a la Devesa de Girona els propers dies 30 d’abril i 1 de maig.

Article
Girona rebrà més de 3 milions d’euros per incorporar la natura a la trama urbana

El projecte GiroNat, coordinat per l’Ajuntament de Girona amb el suport de la Universitat de Girona i entitats ambientalistes, ha resultat vencedor en una convocatòria dels fons Next Generation amb l’objectiu d’avançar cap a una ciutat més verda, resilient i saludable

Butlletí