Dènia ensenya a l’alumnat de de primària valors i bones pràctiques ambientals

Ajuntament de Dènia
02/03/2016 - 15:20

Un total de 237 alumnes de 4t de Primària dels col•legis Llebeig, Maristes, Pou de la Muntanya, Cervantes, Montgó i Carmelites de Dènia han participat en les 12 sessions teatralitzades de “Joc d’Ecologia”.
 

Les activitats han estat organitzades per  que la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Dènia. 

Amb un format motivant, atractiu i participatiu, els escolars aprenen valors i bones pràctiques ambientals, lligant situacions de la seua vida quotidiana amb els problemes ambientals globals. 

Els participants han treballat temes com la separació domèstica i reutilització de residus per fabricar nous objectes; l’atenció i cura dels animals domèstics; el respecte a les plantes i animals a la muntanya; els tipus de contaminació i la mobilitat sostenible.

Categories: 

Relacionats

Notícia

Alumnes de Catalunya, acompanyats de docents, es van trobar a la XI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) per debatre sobre l’Emergència Climàtica i decidir els seus representants

Notícia

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en la trobada del 15 d'abril diverses entitats i ciutadania a nivell particular mostressin el seu interès per formar-ne part d'aquest òrgan de participació ciutadana. La Regidoria de Medi Ambient va fer una crida ciutadana i va sortir efecte

Notícia

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ofereix una setantena d’activitats gratuïtes per commemorar el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) i la Setmana de la Natura (del 22 de maig al 5 de juny).

Butlletí