País Valencià

Entrevista

L’Ajuntament de València ha enviat al Ministeri de Foment una proposta alternativa d’ampliació de la via V-21 en el tram d’entrada a la ciutat, que recuperaria entre el 53% i el 62% de l’horta de València respecte al pla actual. En un moment que la renaturalització de les ciutats i la sobirania alimèntaria estàn a l'agenda de molts municipis i ciutats recuperem una entrevista de Metode TV al periodista Enric Llopis on parla del llibre "La batalla de l'Horta" per aprofundir en el valor i serveis que l'Horta aporta a la ciutat de València, així com el futur d'aquesta àrea clau per la capital del País Valencià.

Article

La Diputació de València ha començat els tràmits per a desenvolupar un estudi sobre la sostenibilitat de la festa de les Falles, en el qual es valoraran tant els aspectes econòmics com els socials i els ambientals.

Article

La piscina del poliesportiu municipal del barri de Natzaret de València incorporarà un sistema de reutilització de l’aigua sobrant per a destinar-la al reg de les pròpies instal·lacions esportives del poliesportiu.

Notícia

Els responsables del Parc Mòbil presenten en la casa BiciDipu, el nou servei per a desplaçar-se entre les seus de la Diputació de València que ja està operatiu.

Notícia

Un total de 237 alumnes de 4t de Primària dels col•legis Llebeig, Maristes, Pou de la Muntanya, Cervantes, Montgó i Carmelites de Dènia han participat en les 12 sessions teatralitzades de “Joc d’Ecologia”.
 

Notícia

L’Agència Provincial de l’Energia serà l’encarregada de fer servir aquest nou cotxe en els desplaçaments laborals que realitzen els seus tècnics, així com en les campanyes de sensibilització que sobre l’ús racional de l’energia porta a terme als municipis de la província

Notícia

La plantada d'arbres fruiters organitzada per la Taula de la Salut de Benicarló va reunir més de 200 persones a l'Hort de la Mar.

Notícia

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Castelló ha iniciat la campanya amb la qual pretén conscienciar sobre els valors naturals.

Notícia

Al voltant d’un centenar de persones, principalment grups de famílies amb xiquets, es concentraren a la parcel•la on es va fer la plantació. 

Notícia

La recuperació de terrenys i la posada en producció de sòl agrícola és un dels objectius del programa. En esta etapa, l’Ajuntament d’Alzira posarà a l’abast de la ciutadania prop de 3.000 m2.