La cimentera de Garraf farà controls d’impacte mediambiental a la zona

L'empresa concessionària de l'explotació també destinarà 80.000 euros a projectes d'infraestructura i millora dels serveis públics del Garraf
Font: Aj. Sitges
23/07/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Lafarge Cementos, l'empresa concessionària de l'explotació cimentera ubicada a prop del poble de Garraf, farà controls d'impacte mediambiental trimestralment en el marc de la gestió de residus i destinarà uns fons per ajudar a desenvolupar millores al poble de Garraf.

Un conveni signat entre l'ajuntament i l'empresa explotadora, que renova el subscrit l'any 2004, permetrà la realització de controls mediambiental, com per exemple, informar de les detonacions periòdiques.

A més a més, l'empresa destinarà 80.000 euros, 20.000 al 2009, 30.000 al 2010 i 30.000 al 2011, que es destinaran a desenvolupar projectes d'infraestructura i a la millora dels serveis públics del poble de Garraf. L'aportació serà gestionada pel Consell Municipal de Les Botigues.

Municipis: 

Relacionats

Acte
12/05/2024 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar (passeig Marítim, 72. Sitges)
Notícia

Les 55 sol·licituds que s’han inscrit per participar en la primera Comunitat Energètica de Sitges finalment es podran beneficiar totes de l’energia generada a les instal·lacions fotovoltaiques dels edificis municipals del polígon Pruelles-Mas Alba

Notícia

L'Ajuntament de Sitges i l'empresa concessionària del servei, AGBAR, s’han reunit per presentar el balanç del servei i fer el seguiment dels projectes amb els quals es treballa per disposar d’aigua potable davant l’actual escenari d’emergència per sequera. Sitges se situa com a referent català en l’optimització de l’ús que es fa de l’aigua.

Butlletí