Abrera

Notícia
Es tracta d'un projecte per desenvolupar l'activitat agrària

La Diputació de Barcelona i setze municipis creen el Parc Rural del Montserrat per desenvolupar l’activitat productiva econòmica agrícola, ramadera i forestal en aquest territori de 30.000 ha. En els darrers 60 anys aquests municipis han perdut el 60% de terreny agrícola. El projecte té voluntat de donar noves oportunitats a joves emprenedors del sector agrícola i ramader a partir de la comercialització de productes sota la marca “Montserrat”.

Notícia

La dotzena de municipis implicats ja disposen d'un document de conveni marc, elaborat per la Diputació de Barcelona, que es va presentar en una reunió celebrada aquest dimarts a la tarda a Olesa.

Article
Una iniciativa de referència a la comarca

Els Horts Socials de Can Morral d'Abrera, ubicats a la zona del mateix nom, han esdevingut un referent comarcal. En total són 69 parcel·les de titularitat municipal que s'atorguen a jubilats i prejubilats per a la seva explotació com a conreu hortícola per a consum familiar. Actualment hi han encara 8 places per adjudicar.

Notícia

Conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l´estalvi i l´eficiència energètica. Aquest és l’objectiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 17 juny.

Notícia
La producció de rebuig per habitant i dia és una de les més baixes de Catalunya
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es
Notícia
La nova zona verda està situada a l'entrada del nucli de Santa Maria de Vilalba i s'estén fins al camí del Castell de Voltrera