Medi urbà

Notícia
Després de les festes, l'Ajuntament de Barcelona habilita fins a 221 punts de recollida d'arbres de Nadal a tots els districtes de la ciutat per reciclar els elements vegetals i utilitzar-los com a cobertura a parcs i jardins.
Notícia
Cartagena ha estat la guanyadora del premi 'Ciudad más sostenible en su globalidad' per un pla d'urbanisme que ha revitalitzat el casc antic.
Notícia
Què tenen en comú Amsterdam, Bangalore, Barcelona, Birmingham, Bolonya, Boulder City, Buenos Aires, Màlaga, París, Portland, Rio de Janeiro, Sant Francisco, Santander, Santiago de Xile, Sao Paolo, Seül, Sidney, Tongxian i Vitacura? Totes són smart cities i totes tenen delegacions a Fira de Barcelona per assistir a la primera edició de Smart City Expo & World Congress, el saló i congrés que aborda, del 29 d'octubre al 2 de desembre, els reptes de transformació de les actuals urbs en ciutats intel·ligents des d'una perspectiva global i que reuneix a experts i empreses capdavanteres en la matèria per debatre les necessitats i mecanismes de desenvolupament de ciutats smart.
Notícia

Barcelona crearà un consell consultiu de l'hàbitat urbà per assessorar en les línies estratègiques del model urbà que el Govern municipal vol impulsar. La creació d'aquest òrgan ha estat una de les mesures de govern presentades al ple el passat divendres.