malbarament alimentari

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Article

Més de 1500 persones col·laboren en la lluita contra el malbaratament alimentari, participant en les diverses activitats de la campanya.

Notícia

L’alumnat de l’Institut La Guineueta, l’Institut Bernat Metge i de l’Institut Consell de Cent ha incorporat mesures individuals i per al propi centre

Article

Cada aliment malbaratat desaprofita tots els recursos que han estat necessaris per produir-lo i fer-lo arribar al teu rebost o a la teva taula: aigua, energia, combustibles fòssils, emissió de gasos d’efecte hivernacle, matèries primeres, força de treball, etc. 

Notícia

L’Ajuntament de Tàrrega posa en marxa una campanya per conscienciar contra el malbaratament alimentari

Article

La prevenció de residus i el foment del reciclatge són els principals objectius del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental. Així ho recull el Pla de Gestió Integral de Residus del Vallès Occidental (PGIRM) en els seus eixos d’actuació. Per això, el Consorci realitza diferents projectes de sensibilització a la comarca. El nou concurs contra el malbaratament alimentari per a centres educatius és una d'aquestes accions, la qual posa especialment l'atenció en els infants com a públic objectiu i les escoles com a mitjà de comunicació per a transmetre el missatge sensibilitzador.