juny 2017

Notícia
És un concepte de museu allunyat del clàssic estàtic, ja que és el propi museu qui explica, en si mateix, el clima i el medi ambient.

El Museu del Clima i la Ciència de Lleida ha obert portes amb la voluntat de difondre la ciència i les característiques del canvi climàtic. Ubicat en una àrea de 50.000 m2 entre el Parc Científic de Gardeny i el barri de la Mariola de Lleida, el nou Museu del Clima i la Ciència de Lleida és un concepte de museu allunyat del clàssic estàtic, ja que és el propi museu qui explica, en si mateix, el clima i el medi ambient.

Notícia

Sabadell iniciarà les obres del projecte de l’espai central durant l’últim trimestre de 2017, després d’un procés de reflexió i converses per definir un nou centre de la ciutat, que va començar al març de 2016. Les obres permetran ampliar de manera important l’àrea de vianants i comportaran un canvi de model en la mobilitat del centre.

Notícia

El compromís s’ha assolit en una reunió a Madrid amb representants de Badalona, Sant Adrià de Besòs i el Consorci del Besòs i es concretarà en una propera reunió al setembre- S’ha encarregat al Consorci del Besòs l’elaboració de l’estudi previ per a conèixer l’abast i els costos de descontaminació d’aquest espai.

Notícia

El 1r Congrés Internacional d'Aigua i Sostenibilitat s'ha celebrat a l'Escola Superior d'Enginyeria Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT). Aquesta primera edició duu per títol “Tecnologia i accés a l’aigua” i té com a objectius generar un espai de debat i reflexió entorn de l’aigua i de la seva rellevància en l’entorn, el medi ambient i la societat.
 

Notícia

Vilassar Recull, la manifestació per un poble net d'excrements organitzada per Petits i Grans Vilassar, va recórrer els carrers del poble per reivindicar més civisme entre els propietaris de gossos de Vilassar.

Notícia

Representants polítics i de l'administració, professionals dels serveis socials, del medi ambient i de l'energia, a més d'estudiants i treballadors en la prestació de serveis a les persones, han assistit a aquesta sessió organitzada per la Diputació de Tarragona.

Notícia

 L'AMB ha presentat a Montreal nous projectes com l'Observatori mundial de Metròpolis i el Congrés internacional Habitat III 2018 de Barcelona i les seves polítiques de sostenibilitat, dades obertes, transparència i bon govern i de gestió metropolitana. 

Notícia

Les instal•lacions d’energia renovable amb biomassa tenen un paper important en la prevenció d’incendis forestals i la gestió sostenible dels boscos, i, consegüentment, en la creació d’ocupació i en el creixement econòmic del nostre territori. La Diputació de Girona treballa promou i dóna suport als projectes de biomassa al món local.

Notícia

L’objectiu és fer front a la pèrdua de biodiversitat a Catalunya i crear un marc d’actuació comú que defineixi les prioritats d’actuació per a la conservació del patrimoni natural per als propers anys i amb visió al 2030

Notícia

S'ha iniciat una campanya de reforç de les recollides selectives al municipi que té com a objectiu incrementar els percentatges de recuperació de residus, i sobretot augmentar el percentatge de recollida selectiva de la fracció orgànica.