Taller de menjadores d'ocells - La ciutat de les bèsties

Font: betevé

03/05/2019 - 09:00

Vídeo del programa La ciutat de les bèsties de betevé on es construiexen menjadores d'ocells amb SEO BirdLife Catalunya per als ocells a l'hivern i tardor.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L'Enverdim és un nou servei de l'Ajuntament de Barcelona per a la promoció del verd en l’àmbit privat a través de formacions, assessoraments i dotació de recursos, entre d’altres, en el marc del Pla Natura 2023, un instrument estratègic i participat, que té la visió d’una ciutat amb un verd connectat en la trama urbana i amb la xarxa verda metropolitana, per maximitzar els serveis socials i ambientals, sobretot els de salut i adaptació al canvi climàtic. 

Butlletí