S'instal·len 20 aparcabicicletes a l'exterior d'escoles i edificis de Rubí

Font: Tot Rubí

11/11/2021 - 11:08

L’Ajuntament de Rubí informa que s'ha instal·lat més d’una vintena d’aparcabicicletes a l’exterior de diverses escoles i equipaments de la ciutat per promoure l’ús d’aquest vehicle, tot i que són d’ús exclusiu per a personal municipal. L’actuació s’emmarca en Pla director de la bicicleta, que vol promoure l'ús de la bici i el patinet elèctric enfront del cotxe.

Els nous aparcabicicletes s’han situat a l’Escola Vint-i-cinc de Setembre (6), a l’Escola Ramon Llull (5),a l’Escola Montessori (8), a la Masia de Can Serra (2), al Rubí Forma (3), a l’OAC del centre (2 ) i a l’edifici de Planificació Urbana i de Sostenibilitat i Serveis Municipals (1).


 

Municipis: 
Vallès OccidentalRubí
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Article

En una activitat promoguda per l'AMB, i amb el suport de Biciclot i Canvis en Cadena, les famílies s'organitzen per establir rutes segures en bicicleta cap als centres educatius. Aquest any, l'experiència es duu a terme en escoles de Montcada i Reixac, Viladecans i Barcelona. L'acompanyament durant el trajecte es complementa amb xerrades i formacions, així com una app mòbil que facilita l'organització de les rutes.

Article

Ja està en funcionament l’aparcament de bicicletes públic i gratuït que es troba a la plaça de l’Estació. Aquest aparcament és accessible les 24 hores i tots els dies de l’any.

Butlletí