Premi Escoles Verdes 2023

07/06/2023 - 13:09

La Generalitat de Catalunya convoca el Premi Escoles Verdes 2023. El guardó, amb 6.000 euros de dotació total, reconeix una trajectòria de millora continuada, una actuació singular i un treball en xarxa, amb l’objectiu de distingir iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat dutes a terme per centres educatius que disposen del distintiu d'escola verda atorgat per la Generalitat.

La Generalitat ha publicat la convocatòria del Premi Escoles Verdes per al 2023, que reconeix públicament trajectòries i iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat dutes a terme per centres educatius que disposen del distintiu d'escola verda atorgat per la Generalitat.

El premi inclou tres categories diferents:

  • En reconeixement d'una trajectòria de millora continuada en el procés d'ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora del seu entorn (3.000 euros de dotació).
  • En reconeixement d'una  actuació singular, dins o fora del centre educatiu, i que reculli el màxim de contextos d'acció que promou el Programa escoles verdes: la participació de tota la comunitat educativa, la gestió ambiental del centre, el currículum i la difusió i la implicació vers l'entorn (1.500 euros de dotació).
  • En reconeixement d'un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori (altres centres educatius o institucions o entitats), per a la millora ambiental dels diferents centres que participen en el projecte i del seu entorn (1.500 euros de dotació).

Termini presentació de candidatures: 24 de juliol


 

Categories: 

Relacionats

Article

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes.

Notícia

Aquest curs 44 centres educatius, vuit d’ells escoles bressol, han format part de la xarxa L’H Escoles Sostenibles.

Article

S’han lliurat aquests guardons que reconeixen les millors iniciatives d’educació per a la sostenibilitat de les escoles que tenen el distintiu d’Escola Verda, en una jornada celebrada a Balaguer. Aquest curs es compleixen 25 anys del Programa d’Escoles Verdes, impulsat pel Departament d’Acció Climàtica i el Departament d’Educació

Butlletí