De vellnou a Vic

07/02/2020 - 08:00

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Se m’ha trencat la cremallera de la jaqueta! 

La cadira té una pota trencada.

La tele se m’ha espatllat.

Hauria d’arreglar la sola de la sabata.

...on ho puc arreglar?

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén donar resposta a aquestes preguntes. 

La finalitat és procurar evitar que es llencin objectes que encara poden tenir una vida útil, facilitant-ne la seva reparació.

Veure tríptic informatiu {PDF}

De vellnou, podem tornar a estrenar un sofà retapissat, un abric que ja no ens anava bé, o un reproductor de video per a les nostres velles cintes de VHS.


 

Categories: 
Municipis: 
OsonaVic
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

‘Soc un comerç + sostenible’ és el primer pas d’una campanya perquè Vic esdevingui un model pioner en la prevenció de residus i s’avanci cap a una ciutat més sostenible i saludable. La confiança, la proximitat i el compromís són els tres eixos de la campanya.

Article

La campanya de prevenció de residus pretén aconseguir una ciutat encara més més sostenible i saludable amb la corresponsabilitat de la ciutadania

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Butlletí