De vellnou a Vic

07/02/2020 - 08:00

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén ajudar a la reparació d'objectes. És una eina de cerca per trobar aquells establiments de la ciutat de Vic que es dediquen a reparar diferents objectes.

Se m’ha trencat la cremallera de la jaqueta! 

La cadira té una pota trencada.

La tele se m’ha espatllat.

Hauria d’arreglar la sola de la sabata.

...on ho puc arreglar?

L'Ajuntament de Vic ha publicat un catàleg de reparadors pretén donar resposta a aquestes preguntes. 

La finalitat és procurar evitar que es llencin objectes que encara poden tenir una vida útil, facilitant-ne la seva reparació.

Veure tríptic informatiu {PDF}

De vellnou, podem tornar a estrenar un sofà retapissat, un abric que ja no ens anava bé, o un reproductor de video per a les nostres velles cintes de VHS.


 

Categories: 
Municipis: 
OsonaVic
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat La Plana, a Osona, està portant a terme un projecte contra el malbaratament alimentari amb el lema Amb el menjar no s'hi jugar.

Article

Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà obert el Formulari de presentació de productes i serveis en el mercat o en desenvolupament que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular.

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Butlletí