Contra la crisi, menys cotxe i més transport públic

Redacció
15/06/2009 - 00:00

L'alternativa al cotxe privat en època de crisi és més transport públic, segons una enquesta realitzada pel Reial Automòbil Club (RACC). A Madrid, això han contestat el 51% dels enquestats, enfront del 42% de Barcelona, una ciutat en la que tradicionalment es fa servir més la xarxa de transport que a Madrid. De fet, el 79% dels enquestats a la capital catalana diu que l'utilitza habitualment enfront del 57% a Madrid.

Quelcom semblant passa amb els desplaçaments a peu, que han augmentat molt més a Madrid -el 46% - que a Barcelona, amb el 28%. La capital catalana camina però molt més que l'espanyola: el 77% dels barcelonins ha contestat que van molt a peu, enfront del 58% dels habitants de la capital espanyola.

Enllaç: Barcelona lidera la batalla contra el cotxe (El País)

Array
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Butlletí