#Beuresenseplastic

Font: Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible

19/06/2019 - 09:41

Aquesta campanya pretén consciènciar de la problemàtica del plàstic d'un sol ús. Podem beure sense plàstic?

 

Des del Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible i en el marc de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, es considera que ja és l’hora de posar fi al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús de les begudes. Per aquest motiu, es convida a participar en aquest repte per tal que cadascú participi en l’eliminació de plàstic d’un sol ús de les begudes en els seus espais de treball, centres educatius, organitzacions o en les activitats que dugui a terme per a la ciutadania.

EL REPTE #beuresenseplastic: 

  • aconseguir que 500 membres de la xarxa Barcelona+Sostenible 
  • passin a l’acció apartant el plàstic d’un sol ús de les begudes! FEM-HO!

Necessiteu inspiració? Aquí trobareu una guia de casos d’èxit. Per sumar-vos a l’acció i fer possible el repte, només cal que us inscriviu en aquest enllaç, i així us comprometreu a reduir el plàstic d’un sol ús de la vostra organització. En el cas que ja no utilitzeu plàstics d’un sol ús de les begudes, podeu adherir-vos igualment al repte amb les accions que ja teniu implementades i fer-ne difusió a la xarxa de Barcelona+Sostenible.

Fem-ne difusió a les xarxes socials amb el #beuresenseplastic i compartiu totes les vostres accions!!


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Acte
19/07/2019 - 09:30
Sala d'actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola industrial. Diputació de Barcelona. Carrer Comte d'Urgell, 187. Barcelona
Article

Els cursos abasten tant l'exposició i reflexió teòrica, com la presentació i anàlisi de casos pràctics (experiències, problemes reals, visites, etc) a fi d'integrar aquests continguts en els diferents àmbits d'aplicació professional, així com oferir recursos metodològics per a la Gestió ambiental.

Acte
18/11/2019 - 08:30
Espai Francesca Bonnemaison. Carrer Sant Pere més Baix, 7, Barcelona

Butlletí