Festival Residu Zero

02/10/2023 - 09:44


 

El Festival Residu Zero és un esdeveniment inspirador per pensar, reflexionar, debatre i aconseguir una societat que generi una petjada de futur sense residus.

Ens hi trobem per construir solucions innovadores, accelerar els canvis cap a una Societat Residu Zero i treballar pel benestar i benviure de la societat del futur.

La trobada, dinàmica i experiencial, acollirà a persones expertes capdavanteres, veus inspiradores, que avui dia estan impulsant la transformació ecosocial en l’àmbit científic, social, econòmic, empresarial, institucional i polític. No hi falteu! Serà una oportunitat única per connectar i generar aliances amb governs, empreses, entitats socials i ambientals i ciutadania implicada. Un petit pas per un avenç que revolucionarà el futur.

Us hi esperem! Amb el suport d'Agència de Residus de Catalunya el patrocini de Palo Alto Barcelona i la col·laboració d'ARECA, HappyAgua, Banc de Recursos Zero Waste Europe i Mission Zero Academy

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Butlletí