3.307.905.000 = població urbana mundial en el 2012

L'any 2050, dues de cada tres persones viuran en ciutats
Redacció
01/06/2012 - 00:00

En el món desenvolupat, el percentatge de persones que viuen a les ciutats sol ser més alt del 75%, i sovint superior al 85%. La població més urbana dels països desenvolupats es concentra als Estats Units, on 246 milions de persones hi viuen en ciutats. No obstant això, a la Xina, encara que la proporció de les persones que viuen a les ciutats és inferior al 50%, el nombre total d'habitants que hi viuen és superior, essent de 559 milions. A l'Índia, en comparació, el número és de 329 milions de persones.

Aquestes són algunes de les dades que es poden trobar a l'informe Living Planet Report 2012 de WWF. Un informe en el qual s'evidencien els grans reptes de la humanitat. Un d'ells, les ciutats "sobrehabitades". Com seran aquestes ciutats? S'hi viurà bé? Hi cabrem?

Array

Relacionats

Article

Amb l’estat d’excepcionalitat per sequera, que prohibeix la utilització d’aigua potable en determinats usos, la regenerada esdevé clau per reduir els efectes de l'estrès hídric.

Article

L'Associació de municipis catalans per a la recollida selectiva porta a porta a presentat un balanç de l'estat de les implantacions d'aquest sistema.

 
Article

La programació d’activitats de les Jugatecambientals, totes gratuïtes, es pot consultar al web de l'AMB

Butlletí