3.307.905.000 = població urbana mundial en el 2012

L'any 2050, dues de cada tres persones viuran en ciutats
Redacció
01/06/2012 - 00:00

En el món desenvolupat, el percentatge de persones que viuen a les ciutats sol ser més alt del 75%, i sovint superior al 85%. La població més urbana dels països desenvolupats es concentra als Estats Units, on 246 milions de persones hi viuen en ciutats. No obstant això, a la Xina, encara que la proporció de les persones que viuen a les ciutats és inferior al 50%, el nombre total d'habitants que hi viuen és superior, essent de 559 milions. A l'Índia, en comparació, el número és de 329 milions de persones.

Aquestes són algunes de les dades que es poden trobar a l'informe Living Planet Report 2012 de WWF. Un informe en el qual s'evidencien els grans reptes de la humanitat. Un d'ells, les ciutats "sobrehabitades". Com seran aquestes ciutats? S'hi viurà bé? Hi cabrem?

Array

Relacionats

Article

L'objectiu és millorar l'eficiència energètica de les llars de les famílies que reben la subvenció de pobresa energètica i que presenten factures d'aigua, electricitat i gas elevades i de les que tenen un informe de risc d'exclusió residencial.

Article

Fins ara, aquest títol, creat per l’AMB l’any 2017 per fomentar una mobilitat més sostenible, ha permès desballestar 10.613 cotxes i 1.735 motos sense distintiu ambiental de la DGT, els més contaminants, a canvi de tres anys de transport públic gratuït. L’objectiu d’aquesta targeta és promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania cap a una mobilitat més neta per disminuir la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire.

Article

Han nascut un total de 71 tortugues a la platja del Miracle de Tarragona, prop de 150 persones han col·laborat en les tasques de custòdia i vigilància del niu en torns de tres hores en grups reduïts durant les 24 hores del dia.

Butlletí