Visita "Cap a una economia circular: factor tecnològic, factor humà"

divendres, 11 novembre, 2016 - 10:00 a dissabte, 12 novembre, 2016 - 12:59
Estació pneumàtica de Lesseps i Punt Verd col·laborador Tabuenca
Geolocation

Visitarem l’estació pneumàtica de Lesseps i el Punt Verd Col·laborador Tabuenca com a exemples diferents de la gestió dels residus.

Descobrirem el destí dels materials quotidians i com es reintrodueixen en els cicles productius o naturals. L'estació de recollida pneumàtica de Lesseps compta amb un sistema de recollida urbana altament tecnològic i capaç de gestionar ràpidament grans volums de materials en entorns urbans molt densos. Amb una filosofia completament diferent, el Punt Verd Col·laborador Tabuenca és un antic drapaire reconvertit en punt verd. Es tracta d’una empresa familiar, amb fort arrelament al barri i que fa una tasca que va més enllà de la recollida de materials.

Visita combinada a l’estació pneumàtica de Lesseps i al Punt Verd Col·laborador Tabuenca. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

 

Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la reducció del 10% del preu públic de recollida de residus per comerços i empreses a les activitats que estiguin aplicant mesures d’eliminació o reducció dels plàstics d’un sol ús.

Article

Els establiments, les activitats econòmiques i els professionals que apliquin mesures per reduir o eliminar els envasos d’un sol ús gaudiran de bonificacions d’un 10% en els preus públics. Aquest benefici fiscal s’inclourà en les ordenances municipals a partir del 2023. És una mesura que s’emmarca en el compromís Barcelona Plàstic Zero de l’Ajuntament de Barcelona, del qual formen part més de dues-centes entitats de la ciutat.

Butlletí