Visita "Cap a una economia circular: factor tecnològic, factor humà"

divendres, 11 novembre, 2016 - 10:00 a 13:00
Estació pneumàtica de Lesseps i Punt Verd col·laborador Tabuenca
Geolocation

Visitarem l’estació pneumàtica de Lesseps i el Punt Verd Col·laborador Tabuenca com a exemples diferents de la gestió dels residus.

Descobrirem el destí dels materials quotidians i com es reintrodueixen en els cicles productius o naturals. L'estació de recollida pneumàtica de Lesseps compta amb un sistema de recollida urbana altament tecnològic i capaç de gestionar ràpidament grans volums de materials en entorns urbans molt densos. Amb una filosofia completament diferent, el Punt Verd Col·laborador Tabuenca és un antic drapaire reconvertit en punt verd. Es tracta d’una empresa familiar, amb fort arrelament al barri i que fa una tasca que va més enllà de la recollida de materials.

Visita combinada a l’estació pneumàtica de Lesseps i al Punt Verd Col·laborador Tabuenca. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

 

Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia
S'ha celebrat la 2a edició de l'Acció Platges Met i l'acció "Barceloneta és mar" per protegir i defensar les platges
Article

Go Zero Waste App és una aplicació que et permet localitzar botigues a granel i productes lliures de plàstic a prop teu. També t'ajuda a desenvolupar hàbits sostenibles que incidiran en la teva generació de residus, com portar sempre una ampolla d'aigua reutilitzable sobre.

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona s'ha compromès amb la reducció del plàstic d'un sol ús i ha constituït la Taula Plàstic Zero amb entitats ecologistes, universitats, escoles, instituts i empreses municipals. És per això que, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament ha decidit impulsar la campanya PlàsTICS, amb l’objectiu de conscienciar sobre l’impacte dels nostres petits gestos i hàbits quotidians sobre la problemàtica generada pel consum de plàstics d’un sol ús.

Butlletí