Festival Residu Zero

dijous, 26 octubre, 2023 - 00:00 a divendres, 27 octubre, 2023 - 23:59
Palo Alto, Barcelona


El Festival Residu Zero és un esdeveniment inspirador per pensar, reflexionar, debatre i aconseguir un futur plausible que generi una petjada de futur sense residus.

El Festival Residu Zero se celebrarà a la ciutat de Barcelona els dies 26 i 27 d'octubre del 2023 i ens hi trobarem per…

Construir solucions innovadores…

Accelerar els canvis cap a una Societat Residu Zero…

Treballar pel benestar i benviure de la societat del futur…

 

La trobada, dinàmica i experiencial, acollirà a persones expertes capdavanteres, veus inspiradores, que avui dia estan impulsant la transformació ecosocial en l'àmbit científic, social, econòmic, empresarial, institucional i polític tant a Catalunya, l'Estat Espanyol com a Europa.

I per què cal el Festival Residu Zero?

Ben avançat el segle XXI, la crisi ecològica que vivim representa un desafiament per a la nostra supervivència. Els residus són una part important del problema, per les emissions que comporten, pel malbaratament de recursos no renovables que impliquen i, pel seu impacte directe en el medi. Però a més, molts d'aquests residus (i els productes de consum abans de convertir-se en residus) suposen un risc per a la salut de les persones. El sistema productiu que fabrica, distribueix, usa i llença, ha quedat obsolet. Paraules com tria, reciclatge o fins i tot, economia circular, es perverteixen, enfocant-les cap a la producció, el business i al final, el simple benefici econòmic. Necessitem crear conjuntament l'imaginari d'una societat de futur. Un futur residu zero on economia, salut i medi ambient cerquin la mateixa fi: el benestar de les persones.

I és per això que et necessitem tant. Necessitem incloure tots els agents que treballeu per millorar la societat. Vindreu? Serà una oportunitat única per aprendre, connectar i generar aliances de futur amb altres entitats socials, ambientals, governs, empreses i ciutadania implicada. Un petit pas per una gran petjada de futur. T'hi esperem!

PROGRAMA I COMPRA D'ENTRADES

 


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article


 

El Festival Residu Zero és un esdeveniment inspirador per pensar, reflexionar, debatre i aconseguir una societat que generi una petjada de futur sense residus.

Article

L'equip guanyador, Plogging Revolution, representarà Espanya al mundial al Japó.

Butlletí