El Compromís Barcelona Plàstic Zero ja compta amb 250 organitzacions adherides

08/11/2023 - 15:01

El Compromís Barcelona Plàstic Zero vol ser motor de canvi i té la voluntat de sumar i visualitzar les iniciatives de les organitzacions de la ciutat per aconseguir una ciutat lliure de plàstics.

La problemàtica del consum de plàstics d’un sòl us és un fet present cada dia a les nostres vides. El juliol del 2021 es va presentar de forma pública el Compromís Barcelona Plàstic Zero, amb l’objectiu de visibilitzar totes les iniciatives d'eliminació i reducció del plàstic d'un sol ús que tenen lloc a la ciutat de Barcelona.  

Amb aquest Compromís encara vigent i en alça, es vol, per una banda, mostrar i posar en valor totes les accions que ja es porten a terme i, per l’altra, animar a la resta d’organitzacions que iniciïn el seu camí en aquesta direcció. 

> 250 organitzacions i activitats econòmiques ja s’han compromès amb les seves accions. Consulta el llistat!

Encara hi ha un gran potencial d’acció i millora, per aquest motiu es fa una crida a totes les organitzacions i activitats econòmiques de la ciutat a sumar-s'hi per fer front, de manera conjunta, a la cultura d'usar i llençar. 

> Més informació sobre el Compromís Barcelona Plàstic Zero al web del Decidim Barcelona.  

 

 


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Recollir deixalles a la ciutat mentre es fa esport. És l'spogomi, una competició que ha arribat del Japó i ha aterrat aquest diumenge a Barcelona. Aquesta pràctica deu el nom a una fusió dels noms "sport", esport en anglès, i "gomihiroi", recollida de deixalles en japonès.

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Article

La Universitat de Barcelona promou la mobilitat sostenible entre els seus treballadors i treballadores durant els desplaçaments laborals, gràcies a la Flota UBici, una iniciativa reconeguda com a una de les Bones idees per canviar el món de 2022. Voleu conèixer tots els detalls?

Butlletí