Taller "Dance trash bots"

dissabte, 19 novembre, 2016 - 10:30 a 13:30
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Amb els components dels mòbils que no fem servir crearem un robot que balla. Alhora, coneixerem de prop la campanya Mobilitza’t per la selva.

Sabies que tenim moltes formes de reduir l'impacte ambiental que generen els nostres aparells electrònics espatllats? Els podem reparar i tornar a fer servir, però si això no fos possible, llavors podem aprofitar-ne els components útils de diversa naturalesa. Això és el que podem fer amb els telèfons mòbils i també altres materials que ja no fem servir.

Mobilitza’t per la selva és una campanya de reutilització i reciclatge de mòbils que promou l’Institut Jane Goodall. Per a satisfer la nostra demanda creixent de mòbils, la mineria il·legal a la República Democràtica del Congo fa servir mà d’obra semiesclavitzada, a més de destruir els hàbitats de moltes espècies com els ximpanzés i goril·les, en greu perill per la caça furtiva i la desforestació. Amb el reciclatge dels mòbils evitem llençar un material com el coltan, que és essencial per a fabricar-los, i sobretot, deixem de promoure els efectes de la seva extracció en el lloc d’origen.

Taller a càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i de l’Institut Jane Goodall. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden asssistir ni adults ni infants sols.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Acte
31/05/2021 - 00:00
Les jornades tindran lloc al pati de l’Institut d’Estudis Catalans.
Acte
Acte
29/05/2021 - 00:00
Barcelona

Butlletí