La prevenció de les causes dels incendis forestals inclou treballs sobre la vegetació en els entorns generadors del perill

dimarts, 25 abril, 2017 - 09:00 a dimecres, 26 abril, 2017 - 08:59
Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners
Geolocation

La prevenció de les causes dels incendis forestals inclou treballs sobre la vegetació en els entorns generadors del perill. La normativa vigent a Catalunya preveu diferents tipus de treballs i és objectiu d’aquesta jornada analitzar 3 casos concrets els treballs que es realitzen en nuclis de poblacions, línies elèctriques i carreteres. Diferents actors participen del compliment de les obligacions: administració (que marca la normativa i realitza l’activitat inspectora), municipis, directors d’obra i empreses forestals. Establir debats i intercanviar punts de vista permet mantenir la sinergia necessària per optimitzar les actuacions que es realitzen.

Organitzador: 
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Contacte: 
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades
del PATT del portal RuralCat:
Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar a l’Escola. Preu del dinar: 9’10€.
Caldrà especificar-ho en el moment de la inscripció.
Etiquetes: 
Categories: 
Món rural

Relacionats

Notícia

Aquest dijous al migdia s'ha celebrat un ple extraordinari per tractar aquest punt que inclou novetats per preservar el patrimoni històric i la biodiversitat.

Acte
02/10/2023 - 08:00
El Jou Nature (Guardiola de Berguedà)
Notícia
L’inici s’avança a l’1 de juny i el final s’allarga fins al 30 de setembre

La Generalitat de Catalunya ha anunciat l'inici de la campanya de prevenció d'incendis pel 2023 i afronta amb anticipació i més recursos la campanya més llarga i difícil dels darrers anys.

Butlletí