La prevenció de les causes dels incendis forestals inclou treballs sobre la vegetació en els entorns generadors del perill

dimarts, 25 abril, 2017 - 09:00
Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners
Geolocation

La prevenció de les causes dels incendis forestals inclou treballs sobre la vegetació en els entorns generadors del perill. La normativa vigent a Catalunya preveu diferents tipus de treballs i és objectiu d’aquesta jornada analitzar 3 casos concrets els treballs que es realitzen en nuclis de poblacions, línies elèctriques i carreteres. Diferents actors participen del compliment de les obligacions: administració (que marca la normativa i realitza l’activitat inspectora), municipis, directors d’obra i empreses forestals. Establir debats i intercanviar punts de vista permet mantenir la sinergia necessària per optimitzar les actuacions que es realitzen.

Organitzador: 
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Contacte: 
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades
del PATT del portal RuralCat:
Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar a l’Escola. Preu del dinar: 9’10€.
Caldrà especificar-ho en el moment de la inscripció.
Etiquetes: 
Categories: 
Món rural

Relacionats

Acte
Notícia

El dispositiu d’aquest any 2020 pels boscos de la província de Barcelona que lidera la Diputació de Barcelona constarà d’una plantilla de 259 persones quw atendran un total de 484.813 hectàrees forestals, que representen el 98,7 % de la superfície forestal de la demarcació de Barcelona. Aquest dispositiu compta també amb la participació de 273 ajuntaments, 125 agrupacions de defensa forestal (ADF), 9 federacions d'agrupacions de defensa forestal i altres administracions per aquest objectiu comú. 

Notícia

Es vol sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la fusta morta per afavorir la biodiversitat

Butlletí