Congrés de conservació de la natura

dilluns, 2 octubre, 2023 - 08:00 a dimecres, 4 octubre, 2023 - 15:00
El Jou Nature (Guardiola de Berguedà)


Obertes les inscripcions al Congrés de Conservació de la Natura

Aquesta tardor es celebrarà el Congrés de Conservació de la Natura (del 2 al 4 d’octubre). El congrés tindrà una durada de 3 dies: els 2 primers dies es faran diverses sessions a les instal·lacions de El Jou Nature (Guardiola de Berguedà). El tercer dia hi haurà una visita de camp al centre CAMADOCA (Santa Maria de Merlès), gestionat per l’Associació ADEFFA.

Al congrés hi haurà ponències inspiradores sobre diferents temàtiques, espais per presentar projectes i debats; es fomentarà el coneixement entre entitats per promoure col·laboracions i també hi haurà espais d’oci per relaxar-se (es comptarà amb l’humorista Godai Garcia i alguna actuació musical).

Al congrés hi podrà assistir qualsevol persona tècnica o interessada en la conservació de la natura, ja sigui una persona que treballa per una entitat privada, per una administració pública, per una universitat/ centre de recerca o una persona que té interès a títol individual.


> Més informació
> Programa
> Inscripcions
 


 

Categories: 
Biodiversitat
Món rural
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

L'alcalde Manuel Reyes, juntament amb el president de l'Institut Català d'Ornitologia, Jordi Baucells, la plataforma de l'Olla del Rei i les entitats veïnals, han unit forces en signar una carta adreçada a la Generalitat.

Article

L’esdeveniment, que buscava promoure la sostenibilitat i conscienciació ambiental, amb especial atenció a l’ecosistema marí, va ser tot un èxit. En paral·lel, es va presentar el Llibre “El Futur que volem”.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Butlletí