Els batecs dels barris: tocant a sometent

dimecres, 17 octubre, 2018 - 11:00 a dijous, 18 octubre, 2018 - 10:59
Casa de l'Ardiaca
Geolocation

Activitat "Els batecs dels barris: tocant a sometent" a càrrec del programa Com Funciona Barcelona? Organitzada per La Fàbrica del Sol.

El so d'un lloc configura la seva identitat i és una dimensió essencial del seu paisatge i aquest paisatge sonor dels nostres barris forma part del patrimoni immaterial que tenim i cal estudiar-lo i preservar-lo pel seu gran interès social. Coneixerem la difícil tasca de gestionar la contaminació acústica en els entorns urbans, aprendrem a interpretar el mapa estratègic del soroll i a identificar el valor subjectiu dels sons i els sorolls aprenent a fer servir el sonòmetre i l'escala de mesura que utilitza.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per a més informació seguiu l'enllaç. 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Amb motiu del Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll (28 d'abril), Barcelona celebra la #SetmanaSenseSoroll amb activitats per conscienciar la ciutadania del problema de la contaminació acústica.

Notícia

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

Article

La reforma de la via Laietana de Barcelona s’ha adaptat a partir dels usos que la ciutadania li ha donat al carrer en aquest últim any. Oferirà més espai al vianant, la bicicleta i el transport públic i afavorirà el comerç local.

Butlletí