XII Jornades ambientals: «Un present amb menys aigua, què hem de fer per adaptar-nos-hi?».

dilluns, 27 maig, 2024 - 10:00 a 13:30
AULA MAGNA Universitat de Barcelona. Edifici Històric, Plaça Universitat, Gran Via de les Corts Catalanes, 585 Barcelona

Les Jornades Ambientals les organitzen laFamília Torres amb la Universitat de Barcelona i un comitè de científics experts, entre els quals hi ha el Tomàs Molina, el Narcís Prat, la Teresa Sauras, el Javier Marín Vide, l’Ernest Abadal i la Lluna Baltasar per part de la UB. La data de les Jornades és sempre al voltant del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Tracten sempre una temàtica relacionada amb el canvi climàtic i convidem tant experts nacionals com internacionals. 

Més informació a: https://www.jornadesambientals.com/

Aquest any la temàtica que volen tractar és la necessitat d'adaptar-nos a la situació climàtica que ens està afectant, posant èmfasi en la situació de sequera que tenim a Catalunya i un futur amb menys aigua disponible, tant per al subministrament de la població com per a l'agricultura i altres sectors. El títol de la jornada és: «Un present amb menys aigua, què hem de fer per adaptar-nos-hi?».

 


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Article
Primera gran exposició a l’Hivernacle de la Ciutadella

La mostra, organitzada per l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, ofereix una visió completa sobre el passat, el present i el futur dels hivernacles. L’exposició va dirigida a tots els públics i és gratuïta. S’allargarà fins al 8 de desembre i es podrà visitar cada dia entre les 10.00 i les 20.00 hores.

Acte
18/06/2024 - 12:00
Espai Francesc Bonnemaison. Carrer Sant Pere més baix, 7. Barcelona

Butlletí