Claqueta i acció! Sonic Sea

dimecres, 25 abril, 2018 - 18:00 a 20:00
Centre Cultural Can Fabra
Geolocation

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor dels paisatges sonors com un dels patrimonis immaterials de la ciutat.

Taula rodona sobre paisatge sonor i biologia acústica i projecció del documental Sonic Sea. Explorarem el paper fonamental del so en el nostre entorn i els canvis dramàtics i sobtats que l’activitat humana ocasiona en els delicats hàbitats naturals. En acabar es farà la Shhhhhtmob!

A càrrec d’Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos. Coorganitzada amb l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, el Centre de la Platja. Amb la col·laboració de Can Fabra i l’Aliança Mar Blava, de la qual l’Ajuntament de Barcelona forma part des de 2016, per la defensa i preservació del medi marí davant les prospeccions d’hidrocarburs.

És imprescindible inscripció prèvia per realitzar l'activitat. Tota la informació a l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol, Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu, Centre de la Platja
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Si el projecte de les “superilles” s’apliqués íntegrament, la ciutat de Barcelona podria evitar cada any 667 morts prematures, la majoria a causa de la disminució dels nivells de contaminació atmosfèrica (NO2). Són algunes de les conclusions d'un estudi de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), el qual estima que la implementació de les 503 “superilles” previstes inicialment reduiria els nivells anuals de contaminació atmosfèrica un 24%.

Butlletí