48 h d'agricultura i verd urbà versió tardor

dissabte, 28 octubre, 2023 - 00:00 a diumenge, 29 octubre, 2023 - 23:59
BarcelonaUn esdeveniment amb tallers, visites i activitats perquè totes les veïnes i veïns puguin acostar-se de manera oberta i gratuïta als espais verds i a les propostes que estan canviant la ciutat.

Serà el proper 28 i 29 d’octubre, en aquesta edició hi participen un bon grapat d’horts comunitaris així com altres horts i espais enjardinats d’entitats que els volen mostrar, i que normalment no s’hi pot accedir. Algunes activitats tenen l’aforament limitat, no espereu al darrer minut a fer la vostra reserva!

Consulta totes les activitats i inscriu-te al web https://les48h.cat/

 


 

Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Biodiversitat

Relacionats

Article

Barcelona destaca com una de les metròpolis més actives en el mapeig de biodiversitat marina en un recompte mundial de natura urbana.

Notícia

El Port Olímpic de Barcelona instal·la vint gabions de bioregeneració dissenyats per afavorir la restauració dels ecosistemes marins. Més endavant se n’avaluaran els resultats per saber si són adequats per a les aigües del litoral barceloní.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí