5è Congrés d'Acústica de Catalunya, Acusticat 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 00:00 a dijous, 25 abril, 2024 - 23:59
Teatre Kursaal de Manresa

L'esdeveniment de referència del sector acústic en l'àmbit de Catalunya tindrà lloc el 24 i 25 d'abril del 2024 al Teatre Kursall de Manresa.

L'Acusticat és un punt de trobada de referència, multitemàtic i multisectorial, que convida a la reflexió i a l'oferta de solucions tecnològiques, intangibles i socials per millorar la qualitat acústica i ambiental del nostre territori.

La doble jornada comptarà amb experts de renom en l'àmbit de l'acústica que abordaran reptes de la qualitat acústica on preval una interpretació tècnica, dilemes que requereixen d'una valoració on la normativa no determina de forma objectiva com actuar. I també hi haurà demostracions professionals, espai taller, taules rodones, expositors...

El 5è Congrés d'Acústica de Catalunya Acusticat 2024 està organitzat per l'Ajuntament de Manresa, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Granollers, el Laboratori d'Enginyeria Acústica i Mecànica de la UPC i l'Associació Catalana de Consultors Acústics, també es compta amb el suport d'empreses patrocinadores i la col·laboració d'entitats del sector i universitats. 

La participació en l'esdeveniment és gratuïta amb inscripció prèvia.

Més informació a www.congresacusti.cat

 


 

Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Notícia

La cinquena edició del Congrés d’Acústica de Catalunya ha lliurat el premi ACUSTICAT a la trajectòria professional al doctor Josep Martí Roca, catedràtic de La Salle-URL.

Notícia

El debat centra la primera jornada del congrés ACUSTICAT 2024, que ha reunit més de 300 experts a Manresa. 

Butlletí