Reaprofitament alimentari amb finalitats socials: Centre Social El Roser

REUS
25/11/2024 - 16:41

Albert Farré és el director del Centre Social El Roser, ubicat a Reus, on se serveixen fins a 180 àpats diaris amb aliments reaprofitats a col·lectius vulnerables.


 


El reaprofitament alimentari no és només una forma de reivindicar la necessitat de consumir de forma conscient, sinó que també pot esdevenir una eina d’inclusió social molt important. Al Centre Social El Roser, ubicat a Reus, ja fa anys que treballen el malbaratament per donar servei als col·lectius més vulnerables de la ciutat, donant menjar a més de 180 persones al dia i fins a 6.000 persones l’any. 

 

Gravació i muntatge: Pere Elías


 

 
Categories: 

Relacionats

Article

La Red de Municipios por la Agroecología i la Fundació Espigoladors fan públic el “Manual per a la prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari des del local: Situació actual, anàlisi de normatives i accions palanca”, una eina pràctica que busca orientar els municipis en la implementació de polítiques i accions concretes per reduir el malbaratament alimentari als seus territoris.

Article

Les 10 escoles que han participat en la prova pilot han estalviat el malbaratament de 4.500 racions de menjar.

Article

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs inicia el projecte de visites per identificar el comerç verd i promoure aquells comerços responsables amb el medi ambient i amb productes de proximitat.​

Butlletí