Vés al contingut

Menú

  • PORTADA
  • ENTREVISTES
  • REPORTATGES
  • OPINIÓ
  • ACTUALITAT
    • ACTUALITAT

      Les notícies, bones pràctiques i activitats del món local relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat.
      • NOTÍCIES
      • BONES PRÀCTIQUES
  • RECURSOS
  • BUTLLETÍ
  • ESPECIALS
  • AGENDA
  • XARXA
  1. Reaprofitament

Reaprofitament

Entrevista

“Intentar que el plat sembli un quadre de Miró és antinatural”

Ada Parellada, propietària de Semproniana

  • Llegeix més sobre “Intentar que el plat sembli un quadre de Miró és antinatural”
Reportatge

Reaprofitament alimentari amb finalitats socials: Centre Social El Roser

REUS

  • Llegeix més sobre Reaprofitament alimentari amb finalitats socials: Centre Social El Roser
Article

Evitar el malbaratament alimentari a casa

La dada

  • Llegeix més sobre Evitar el malbaratament alimentari a casa
Opinió

Obre la nevera, mira què tens i aprofita-ho

Opinió

 

Una solució és tornar a com cuinaven les nostres mares i àvies, i aprofitar tot el menjar que tenim al rebost sense haver de seguir modes.
 

  • Llegeix més sobre Obre la nevera, mira què tens i aprofita-ho

Menú

  • Arxiu
  • Continguts per categoria
  • Continguts per etiqueta
  • Continguts per municipi

Menú

  • Avís legal
  • Accessibilitat
  • Contacte
  • RSS