Trobada a Sabadell de la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat

La reunió va servir per posar les bases per unificar els dos models pedagògics existents en matèria de sostenibilitat als centres educatius
Font: Aj. Sabadell
23/12/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

El passat 17 de desembre es va celebrar a Sabadell una trobada del grup de treball de la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC). Es tractà de la primera reunió de treball de la comissió tècnica d'aquesta xarxa. Entre d'altres temes, la trobada va servir per posar les bases per unificar els dos models pedagògics existents en matèria de sostenibilitat als centres educatius, l'Agenda 21 Escolar i Escoles Verdes, dos programes que comparteixen els mateixos objectius. 

A banda d'aquesta trobada, fa uns dies es va formalitzar el conveni entre el els Departaments de Medi Ambient i Habitatge i d'Educació i l'ajuntament de Sabadell, mitjançant el qual l'ens local i el govern català col·laboraran, amb la resta de consistoris que formen part de la Xarxa, en la coordinació del Programa d'Escoles Verdes i el programa Agenda 21 Escolar. A més, amb aquest acord els consistoris promouran l'Educació per a la Sostenibilitat entre els centres escolars. Segons el conveni, els adherits planificaran la formació i la coordinació per elaborar els recursos educatius i organitzaran espais d'intercanvi d'experiències, entre d'altres accions.

Municipis: 

Relacionats

Article

Un total de 110 alumnes de 1r Cicle d’ESO han trepitjat durant aquesta setmana les dues “Habitacions” dels Mals Fums instal·lades al Parc Central del Vallès a Sabadell, amb una valoració positiva per part de docents i alumnat.

Notícia

El projecte és una iniciativa d’Ecoserveis i té l’objectiu de fomentar l’autoconsum col·lectiu ja que aquest pot generar un estalvi econòmic a les famílies, promoure un nou model energètic a les llars i apoderar les comunitats, transmetent-les el coneixement sobre els avantatges, requisits o normatives relacionades amb l’autoconsum col·lectiu.

Article

El dijous 12 de desembre, l'Ajuntament de Granollers participarà a la COP25 en el marc de la Zona Verda, l'espai de participació social de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

Butlletí