El projecte del Mercat d'Intercanvi de Roba Adolescent del programa d'inserció de Sant Celoni guanya el premi ImpulsFP

16/06/2023 - 14:37

El PTT de Sant Celoni ha rebut el primer premi del guardó ImpulsFP que atorga el Departament d'Educació de la Generalitat, corresponent al servei territorial Maresme-Vallès Oriental. 

El projecte premiat ha estat el Mercat d'Intercanvi de Roba Adolescent, una iniciativa que ha comptat amb l'assessorament de diversos experts sobre moda ecològica i sobre el disseny del model d'intercanvi i de la imatge corporativa.

L'acte de lliurament del guardó es va celebrar el passat dimecres 31 de maig al Centre Cívic La Marineta de Mollet del Vallès. La tutora del PTT (Programes de Formació i Inserció) de Sant Celoni, Rocío Méndez, va situar el projecte en l'actual escenari de moda ràpida i addicció a la compra que es genera entre els adolescents dels països desenvolupats, i la situació de contaminació extrema i d'explotació,  especialment infants, que deixa als països pobres. També ha explicat que es preveu celebrar anualment una nova edició del Mercat.

 

 


 

Relacionats

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Notícia

La campanya d’educació i sensibilització ambiental se centra aquest estiu al nucli de la Pineda.

Butlletí