Tiana participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Els actes clouran amb una fira d'intercanvi aquest diumenge
Font: Aj. Tiana
28/11/2009

Aquesta setmana es celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residusque a nivell català organitza l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) i el departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és augmentar la conscienciació pública impulsant accions que demostrin com es poden prevenir els residus. 

A Tiana es va iniciar la setmana difonent l'estudi sobre l'estat actual del compostatge a Catalunya (consulteu l'informe, en format PDF) per a cloure els actes amb una Fira d'Intercanvi i Artesania aquest diumenge 29 de novembre a les 10.30 h al Parc del camp de Fútbol Vell que comptaran amb els tallers d'autoreparació Vestim l'hivern, per a crear elements d'hivern a partir de roba en desús, o el de creació d'accessoris amb pneumàtics, organitzats en col·laboració amb l'Entitat del Medi Ambient.

A la fira també es presentarà el projecte A l'Escola Sense Alumini! mitjançant el qual es pretén difondre l'ús del Boc'n'Roll entre els alumnes del cicle superior de l'Escola Lola Anglada sensibilitzant sobre la problemàtica dels residus tot aconseguint una reducció efectiva del paper d'alumini.

El Boc'n'Roll és un producte per embolicar entrepans, sandvitxos, peces de fruita, galetes, etc... Perfecte per portar a l'escola, a la feina, d'excursió o de viatge, reduint d'aquesta manera la utilització d'embolcalls d'un sol ús. Es pot utilitzar una i altra vegada, i és totalment rentable. Més informació: Boc'n'Roll a l'especial Ecodissenys de Sostenible.cat.

Municipis: 

Relacionats

Acte
04/11/2019
Biblioteca can Baratau.
Article

Les últimes setmanes s'estan realitzant a Tiana una sèrie de diferents accions coordinades dins la campanya “Desbordes o aportes?” que preten conscienciar als veïns i veïnes que tenen comportaments incívics, de la problemàtica d’abocar bosses amb residus barrejats al costat dels contenidors dintre de les papereres del carrer.

Notícia

Els tianencs Carles Campos i Francesc Giró han unit forces per aconseguir engegar a Tiana un projecte d’autoproducció sostenible amb plaques fotovoltaiques de la mà de la cooperativa Som Energia. El principal avantatge d’aquesta compra col·lectiva és que el preu de la instal·lació acaba essent molt econòmic.

Butlletí